Interim Huurincasso

Bent u op zoek naar een tijdelijke medewerker huurincasso met specialistische kennis? Zoek niet verder.

Ik help u als tijdelijke medewerker huurincasso bij ziekte of zwangerschap van uw personeel. U kunt mij ook inschakelen voor het wegwerken van achterstanden en voor het optimaliseren van uw debiteurenproces.

Mijn kernwoorden zijn ervaren, communicatief, pragmatisch, daadkrachtig, positief, senioriteit, mensgericht, integer. Ik beschik over de kracht om negatieve emotie bij uw klant om te buigen in positief betalingsgedrag.

Ik heb een ruime ervaring met het incasseren van huurachterstanden met betrekking tot sociale woningbouw en vastgoedverhuur in de vrije sector. Door mijn deurwaardersachtergrond beschik ik over relevante kennis op het gebied van huurincasso.

Medewerker Huurincasso.

Als tijdelijke medewerker huurincasso richt ik mij op het telefonisch en schriftelijk incasseren van huurachterstanden. Ik bel uw klanten op voor het maken van afspraken en het opstellen van betalingsregelingen. Ik zorg dat de huurachterstand van uw klant niet verder oploopt. Ik signaleer structurele betalingsproblemen bij uw klant om hier tijdig op te anticiperen. Ik bezoek huurders die slecht bereikbaar zijn ter voorkoming van verdere achterstanden. Ik ontvang klanten op kantoor om problemen op te lossen en ik onderhoud contact met andere belanghebbenden zoals de gerechtsdeurwaarder, hulpverleners en de politie.

Specialist Huurincasso.

Bent u op zoek naar een specialist huurincasso met kennis over processen. U kunt mij ook op projectbasis inschakelen om uw debiteurenbeheer in kaart te brengen en processen te optimaliseren. Ik geef advies over hoe uw debiteurenbeheer efficiënt en effectief kan worden ingericht. Samen stellen we nieuw beleid op zodat uw incassoproces gestroomlijnd loopt.

Beschikbaarheid

Mijn bedrijf is gevestigd in de kop van Friesland net boven Leeuwarden. Ik ben beschikbaar voor woningcorporaties en vastgoedverhuurders in de provincies Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Flevoland en de kop van Noord Holland. Ik werk voor een marktconform tarief. U kunt mij inschakelen voor zowel korte als lange projecten. Neem gerust contact op.

Als u liever personeel inhuurt bij een detacheringsbureau dan is het mogelijk om mijn dienstverlening met tussenkomst van hen te laten inhuren.

Bent u recruiter en heeft u interesse? U mag altijd contact opnemen voor een opdracht of om kennis te maken ter uitbreiding van uw netwerk.

Met vriendelijke groet,

Bjørn de Kwaadsteniet