Terugvordering goederen

Terugvordering van goederen.

Verhuurt of verkoopt u goederen of voertuigen met eigendomsvoorbehoud en voldoet uw klant uw factuur niet? Wilt u uw eigendom terug zodat u dit kunt verhuren aan een klant die wel zijn factuur voldoet maar werkt uw klant niet mee? Verhuurbedrijven, autobedrijven en leasemaatschappijen kunnen gebruik maken van mijn dienst om debiteuren te bezoeken en goederen terug te vorderen.

Ik kan als ervaren credit management professional iets voor u of uw organisatie betekenen. Ik heb meer dan 7 jaar als buitendienstmedewerker gewerkt voor een gerechtsdeurwaarderskantoor. Ik ben beschikbaar voor credit management projecten in Noord Nederland, Oost Nederland, Centraal Nederland en de Randstad. U kunt mij inhuren op interim / ZZP basis tegen een scherp uurtarief.

Indien u personeel inhuurt bij een externe organisatie dan is het mogelijk om mijn dienstverlening met tussenkomst van hen te laten inhuren. Recruiters met een passende opdracht mogen tevens contact opnemen voor een kennismakingsgesprek.

 

Met vriendelijke groet,

Bjørn de Kwaadsteniet