Interim Incasso


Incasso met daadkracht.

Heeft uw debiteurenbeheer meer daadkracht nodig omdat het gewenste resultaat niet wordt behaald? Heeft u behoefte aan een strakke korte aanpak door een krachtige medewerker incasso die niet bang is om de telefoon te pakken om uw debiteur aan te spreken op zijn verantwoordelijkheden? Of in de auto te stappen en uw debiteuren te bezoeken als bellen niet meer werkt?

Ik kan als ervaren credit management professional iets voor u of uw organisatie betekenen. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring met incasseren van vorderingen voor het MKB, de groot-zakelijke markt, woningstichtingen, verzekeraars, gemeenten, overheid en meer.

Ik ben beschikbaar als incassomedewerker voor credit management projecten op interim basis. U kunt mij inhuren tegen een marktconform tafief. Neem contact op en maak een afspraak met mij voor een oriënterend gesprek.

Met vriendelijke groet,

Bjørn de Kwaadsteniet


Bjorn de Kwaadsteniet