Interim Executie

Executiewerkzaamheden op ZZP basis.

Ook voor executiewerkzaamheden kunt u als gerechtsdeurwaarder mijn diensten op ZZP basis inhuren. Heeft u tijdelijke versterking nodig om achterstanden in te lopen in uw executieportefeuille zonder dat u kantoorpersoneel in dienst moet nemen? U kunt mij tijdelijk inschakelen voor de volledige uitvoering van het executietraject.

Ik heb in het verleden diverse executieportefeuilles behandeld in verschillende segmenten zoals MKB, zorgverzekeringen, factoring, CJIB, DUO en grootzakelijke klanten. Naast kantoorwerkzaamheden heb ik ook ruime ervaring als fysieke ondersteuning van gerechtsdeurwaarders bij beslaglegging op roerende zaken van risicovolle debiteuren.

Ik ben beschikbaar voor projecten in Noord Nederland, Oost Nederland, Centraal Nederland en de Randstad. U kunt mij inhuren op interim / ZZP basis tegen een scherp uurtarief. Recruiters met een passende opdracht mogen tevens contact opnemen voor een kennismakingsgesprek.

 

Met vriendelijke groet,

Bjørn de Kwaadsteniet