Interim dienstverlening

U kunt mij inhuren voor de volgende dienstverlening :

• Incasso.
• Debiteurenbeheer.
• Bijzonder Beheer.
• Huurincasso.
• Invordering Sociaal Domein.

• Procesverbetering.
• Debiteurenbezoek.
• Conflict management.

Ik heb een lange en brede ervaring in de incassobranche in verschillende functies op verschillende niveaus, zowel operationeel als op managementniveau. Mijn motto is daadkracht. U kunt mij inschakelen om uw problemen op te lossen, uw proces te verbeteren of ter ondersteuning van uw personeel in drukke tijden.

Wilt u een actuele CV ontvangen of bent u een detacheringsbureau en wilt u kennis maken? Bel of stuur een Whatsapp : 06-20069785.

In het menu kunt u meer informatie vinden over mijn dienstverlening.

Met vriendelijke groet,

Bjørn de Kwaadsteniet