Interim Bijzonder Beheer


Bijzonder Beheer, kredietbewaking en risk management.

Heeft uw klant een financiële tegenslag en wilt u door intensieve aanpak uw klant door deze periode begeleiden zodat uw facturen betaald worden en uw klantrelatie behouden blijft? Wilt u dat het kredietlimiet goed wordt bewaakt zodat u niet als bank voor uw klanten fungeert? Of zoekt u iemand die u vanuit ervaring behoedt voor financieel risicovolle klanten?

Ik kan er als ervaren credit management professional voor zorgen dat uw financiële risico beperkt en overzichtelijk blijft. Ik heb ervaring met het werken bij Bijzonder Beheer voor de grootste leasemaatschappij van Nederland.

Zoekt u een professionele credit management specialist voor de Bijzonder Beheer afdeling van uw leasemaatschappij ? Ik ben beschikbaar als medewerker Bijzonder Beheer voor credit management projecten in Noord Nederland, Oost Nederland, Centraal Nederland en de Randstad. 

Indien u personeel inhuurt bij een externe organisatie dan is het mogelijk om mijn dienstverlening met tussenkomst van hen te laten inhuren. Recruiters met een passende opdracht mogen tevens contact opnemen voor een kennismakingsgesprek.

Met vriendelijke groet,

Bjørn de Kwaadsteniet


Bjorn de Kwaadsteniet