Interim Huurincasso

Huurincasso sociale woningbouw of vrije marktsector.

Bent u een woningstichting of verhuurt u een vastgoedportefeuille en betalen uw huurders de maandelijkse huur niet op tijd? U kunt mij inschakelen op om huurachterstanden te incasseren. Ik heb een ruime ervaring met huurincasso in zowel de sociale woningbouw als in de vrije sector. U kunt mij inzetten in de binnendienst en de buitendienst.

Ik ben beschikbaar voor huurincasso projecten in Noord Nederland, Oost Nederland, Centraal Nederland en de Randstad. U kunt mij inhuren op interim / ZZP basis tegen een scherp uurtarief.

Indien u personeel inhuurt bij een externe organisatie dan is het mogelijk om mijn dienstverlening met tussenkomst van hen te laten inhuren. Recruiters met een passende opdracht mogen tevens contact opnemen voor een kennismakingsgesprek.

 

Met vriendelijke groet,

Bjørn de Kwaadsteniet