Debiteurenbezoek

Debiteurenbezoek en Field Collection.

Heeft u het gevoel dat uw debiteuren onbereikbaar zijn?  Of denkt u dat uw debiteuren de betaling van uw factuur bewust uitstellen? Ik kan als ervaren credit management professional iets voor u of uw organisatie betekenen. U kunt mij inschakelen om uw debiteuren te bezoeken om uw factuur een hogere prioriteit te geven.

Ik heb een ruime ervaring met het bezoeken van debiteuren zowel consumenten als het MKB. Persoonlijk contact werkt omdat uw klant zich bewust wordt van de prioriteit van uw vordering. Bovendien levert een bezoek nuttige informatie op over de kredietwaardigheid van uw klant. Ook bij een dispuut leidt debiteurenbezoek eerder tot een oplossing omdat uw vordering tastbaar wordt.

Ik kan als ervaren credit management professional iets voor u of uw organisatie betekenen. Ik heb meer dan 7 jaar als field collection medewerker gewerkt voor een gerechtsdeurwaarderskantoor. Ik ben beschikbaar voor projecten in Noord Nederland, Oost Nederland, Centraal Nederland en de Randstad. U kunt mij inhuren op interim / ZZP basis tegen een scherp uurtarief.

Indien u personeel inhuurt bij een externe organisatie dan is het mogelijk om mijn dienstverlening met tussenkomst van hen te laten inhuren. Recruiters met een passende opdracht mogen tevens contact opnemen voor een kennismakingsgesprek.

 

Met vriendelijke groet,

Bjørn de Kwaadsteniet