Incasso Sociaal domein

Debiteurenbeheer en incasso in het Sociaal Domein.

Voor Gemeenten is het mogelijk om mij in te huren voor projecten binnen het sociale domein. Ik heb in het verleden werkzaamheden uitgevoerd voor verschillende gemeenten zoals de terugvordering van Gemeentelijke Belastingen en de terugvordering van onterecht ontvangen uitkeringen in het kader van de participatiewet en de wet BBZ. Mijn opleidingsachtergrond in het sociale werk in combinatie met mijn ervaring in het credit management is een goede mix.

Ik ben beschikbaar voor credit management opdrachten in Noord Nederland, Oost Nederland, Centraal Nederland en de Randstad die betrekking hebben op het sociale domein, de participatiewet en de wet BBZ. U kunt mij inhuren op interim / ZZP basis tegen een scherp uurtarief.

Indien u personeel inhuurt bij een externe organisatie dan is het mogelijk om mijn dienstverlening met tussenkomst van hen te laten inhuren. Recruiters met een passende opdracht mogen tevens contact opnemen voor een kennismakingsgesprek.

 

Met vriendelijke groet,

Bjørn de Kwaadsteniet