Procesverbetering


Procesverbetering van uw debiteurenbeheer.

Debiteurenbeheer is een oneindig proces dat discipline vergt om het bij te houden. Op het moment dat u de focus op uw debiteurenbeheer kwijt raakt omdat uw tijd wordt ingenomen door uw reguliere bedrijfsvoering loopt uw debiteurenpost ongezien op. Vooral bij bedrijven met een grote facturenstroom is de ervaring dat debiteurenbeheer vaak onderbelicht blijft terwijl het drukt op uw winst.  

Door het opzetten van een goed lopend credit management proces blijft uw debiteurenpost onder uw toezicht. Dit geeft rust. Bovendien geeft een goed georganiseerd debiteurenbeheer u de gelegenheid om met weinig inspanning uw debiteurenbeheer uit te voeren. Zeer efficiënt.

In veel bedrijven waar ik kom is een verwaarloosd debiteurenbeheer. Ik pak dit aan vanaf de wortel tot de vrucht zodat uw winst ook zoveel mogelijk winst is. Een goed debiteurenbeheer zorgt dat uw cashflow op orde is. Dit geeft rust en meer financiële middelen om te ondernemen.

Door mijn jarenlange en zeer brede ervaring op het gebied van incasso en zakelijke dienstverlening adviseer ik u over het debiteurenbeleid binnen uw onderneming, stichting of vereniging. Ik schep orde in de chaos zodat u weer overzicht krijgt. Wij maken samen nieuw beleid op de vraag hoe u het debiteurenbeheer en incasso binnen uw organisatie wilt afstemmen op uw klanten of leden. Er wordt een plan opgesteld van waaruit wij gaan werken zodat uw geldstroom beter beschermd wordt in de toekomst.

Neem gerust contact met mij op voor een inleidend gesprek. Wellicht kan ik u helpen om verder te komen.

Met vriendelijke groet,

Bjørn de Kwaadsteniet