Advies & Bemiddeling

Credit Management advies en bemiddeling.

Soms zijn problemen te groot om op korte termijn op te lossen. Uw probleem moet worden aangepakt bij de wortel : uw debiteuren of incassobeleid. Door mijn jarenlange ervaring en kennis die ik heb opgebouwd in verschillende functies kan ik op interim-basis het debiteurenbeleid binnen uw onderneming aanpakken zodat deze weer gezond en winstgevend wordt. Een goed debiteurenbeheer zorgt dat uw cashflow op orde is waardoor u minder zorgen heeft en meer financiële middelen om te ondernemen.

Door mijn jarenlange en zeer brede ervaring op het gebied van incasso en zakelijke dienstverlening adviseer ik u over het debiteurenbeleid binnen uw onderneming, stichting of vereniging. Ik schep orde in de chaos zodat u weer overzicht krijgt. Wij maken samen nieuw beleid op de vraag hoe u het debiteurenbeheer en incasso binnen uw organisatie wilt afstemmen op uw klanten of leden. Er wordt een plan opgesteld van waaruit wij gaan werken om weer grip op uw financiën te krijgen.

Neem gerust contact met mij op voor een inleidend gesprek. Wellicht kan ik u helpen om verder te komen.

 

Met vriendelijke groet,

Bjørn de Kwaadsteniet